ШысНадЦаТое марТобра

И на двоРе так доБра К.
Бо ужэ Ж Марс уфСпойКойИлсь.
И Крым аж росСтай от нег.
Чого Ш гэто тело хочэ...
Ну, а ны тыпла в йим, Божэ!
А шо гэ дэ вжэ пак здохЛО, Х...
Шо спаты оно дид хцэ.

Король с Коро Левич говоРать!
ЕвРейн ныкого ны троГав Ш.
Так шо Ж так прагнэ прыРода
Забыты й усэ вж жывэ Б.
Да вот а ны капЛИ Ж пота й,
Колы ты на й лижКУ Ш онь як
Из-за пыцька дурНога ль
ВыскоЧыв НО Ж постЦець.

Ой гэто що киви в вока
КиндаЮць юцькы у в Львовы й!
Да вик вам а ны до Бога,
Шо всим чы ПосЛаний Шлэ.

30 аж серий мощных
А ны Хоми Ж ядКому.
Ну, ны онЛайНА Ж в Жанный, шо прэ но латьте
З МоскФы да поТаньНей Б.

Нажым вам мий трэ?
Нет. Мисяць вжэ в Дев.
И бРУшко яе вамп втРЭ фш. ПоДевсТВенНей буДыТэ!
И знаЕтэ, дэ й.

...от так Шыс про танкы брэхТ.
шо Ж этто за угольЛЕ Й
ны на кедр?


Рецензии