***

Кермує зараз ця тварюка – влада,
Яка незмінною є безліч літ:
Була то ляхською й червона, як помада,
Й московська, як зубний наліт!

Була усяка… Безліч варіантів!
Але мені чомусь приємна Русь.
А зараз тільки море плагіатів,
Яких я і цураюсь, и стыжусь!
05.02.2013


Рецензии