Серце друга

                Роману  Волошину,
                м. Львів

За посмішку дякую, любий мій друже!
За серце, що б`ється у грудях твоїх,
За  серце гаряче і небайдуже.
Те серце, в якого нема нічиїх…

Хоч серце твоє, як колись і у  Данка,
Виймали із грУдей розкритих  твоїх,
Воно не здалося! І знов , як перлинка,
Засяяло світлом і ясом  в душі…

Я Божій Всесильній руці несу дяку
За тебе, Романе! За світло в тобі.
Співай у натхненні в годину усяку
Ти  «Многая літа»  Вкраїні своїй!..


Рецензии