Не забути нам нiколи...

Не забути нам ніколи рідних, чистеньких криниць,

як водою напували, знехотя не силоміць.

Як весною озивались трубним криком журавлі,

а віконця усміхались теплим променем мені.

 

Не забути водограї, що дзвеніли навкруги,

як завзятії музики, кличуть нас із далини.

Як веселочка рум`яна поглядала з висоти,

ця чарівная природа серцю завжди до снаги.

 

Не забути, не забути співи чарівних пташок,

як узимку одягали теплий, білий кожушок.

Як хотілось на санчатах, як в дитинстві вниз - з гори,

не вернути нам ніколи тої ніжної пори.


Рецензии
На превеликий жаль, це вже в минулому...

Владимир Прохода   16.03.2014 14:20     Заявить о нарушении