МОЯ УКРА1НА

Чи знаєте ви, як вітер гуляє?
Чи бачили  ви, як падають роси в траву?
Чи знаєте силу, що сонце здіймає,
Чи в небі запалює  зірку нову?


Так  вимовить важко словами
Що маю на серці, в душі…
Люблю  ж бо ! Люблю   до нестями
Мою Україну в  веснянім вбранні!

Це - радість моя і натхнення!
Вона мені  друг, помічник у житті.
І  пахне мені  повсякденно
Калиною в лузі   чи цвітом полів…

ЇЇ  порівняю я з небом:
Висока  й бездонна душа…
Це -  поле, широке й безмежне,
Це – мамина хата. Надійна рука.

Не буде кінця порівнянням,
Бо їх не спинити в душі.
Та все ж... Порівняю її наостанок
Зі щастям жіночим! Отут...На землі...


Я дякую Богу за щастя кохати,
За дух материнства в мені….
За щастя так ніжно любити
Найкращу  країну  землі!

               


Рецензии