Я вРУ Ж ЛавРУСЬикам,

Шо нам икацца манк:
Ох, руЖах-кФетКа хвайн
Не  й коле Ж пранц,
Как яжыНА Ш

вРУбаюСь Я Ж в Рубашке вРУкапашКы й
С кыйЯнамы й тут, вах!
Ны ВРУбиль нуЖин
Мни тут, мо, на й ужИн.
Да нет! Подай уЖА х!

Ну, йижа я жа взваРУвав нарМАЙна,
Хоть та й таматСичНа й.
Так шо Ж то пак нынаЖана в кышКах Мняв
Уш ух как тяжКа сталь…

О так  ексь бильш чым трэ ля вам зйиДаты й
Да на й ноч спаКВаля сь.
Ну, ваРать мня сце й зь рати фсекых Катек
пЁйСэНак, ах, па й радзь!

Вот, ну, пашаЛСТ, паША с СашКО ЛЬ с УкРайНы й
Бубняць и Ж хвайНай Т грай Х.
И, ну, Хирон вам зарэ в пащу й пальцы д.
ЦыДять как-малачКа й.

Ах, АндРакЩук! Никак в палиШука же, Х,
ниМА Й ни й траВК
ВКанТакть!
Кобзар ЛаборСьКый
Вам тада ЗатовКый
ПадаСць з АпаДыЩав.

Шукай жэ Доли й кращ,
ТаваРыщ рыщуВКаль!
А то стодолый, бач, настаВыль вылиКан.

Ну, й шта! И быс кирКА Ж
КаЖуха зЕш ты в бяк:
Танк-танк! Лавы хРУка
За пясьць. В РыхЛам паФсюДнаЯхф.


Рецензии