ТриШула Шивы й ны дасьць нын ВКраиНЫ Й!

Шо ты! Куда!
Нанда КешоРА Ж
В раже быть мозя зь
Дазь на майДань.

БаДжан дазВольТэ Р,
РыЖыя свойЛахЧь?
На! ОдГаДай:
На Ж какий мовАХ шпаРимо онь як тутКА Й ЧирПак
ПахКия Кашик дуньКам нь.

Дальш будда смачнь
ЯйИШникЦар з МакДольНакСА Й.

Ты но зевай каль тыНА.
Тында Брын Давана слаТК!..

Ах в Проза й РУ ны й СойБак:
Што Ж там за Сатья Шри Баб К?..

Да. Вот. Жри саМК
МаЭсТро Транс: Ах межКакСМИчный кахРапЛь!
Кап вамп раПА ДА пад зад!


Рецензии