Похмуре кохання

Темно-зелене небо
В яскраво-червоному сні
Веду тебе на берег
До моря своєї гіркоти
Та хвилі тобі не цікаві
Ти щастя знайшла в тишині
До тебе кохання з’являлось
В прозорих річках,в теплі дні.


Рецензии