Останнiй сполох

Розбиті на друзки слова
І спомин спомину, як ворог,
Тріщить від болю голова,
Надії згас останній сполох.

Не відсахнутися від злив,
Не заховатися від вітру…
До чого йшов? Куди приплив?
Навіщо готував палітру

І полотнину? В руки брав
Ласкаво пензлі, наче долю,
І сяйво малював заграв,
Сприймав приреченість, як волю,

І прагнув дальніх берегів,
І розгортав у штиль вітрила…
У пристрастях дарма горів -
Все небуття загасить злива…


Рецензии
тоже очень ронравилось)

Артём Кк   24.04.2014 19:14     Заявить о нарушении
Дякую, Артем, за добрі слова і розуміння. Хай щастить!

Светлана Непомнящая 3   25.04.2014 13:50   Заявить о нарушении