Чим ближчi люди, тим гострiшi леза в спини...

Чим ближчі люди, тим гостріші леза в спини,
Вони нечувано вбивають доброту,
Лиш залишаючи холоднії руїни,
Лиш залишивши після себе пустоту.
Чим ближчий подих - тим тісніший жгут на шию,
Він душить міцно, розриваючи зв'язки,
І лиш того, кого грудьми від бруду криєш –
Той твоє серце розбиває на друзки.
Більше кохаєш - то міцніш твоє страждання,
Сильніш тримаєш - то не втримаєш повік,
І все, що стерплюєш, за серцем все що маєш,
Переросте в бурхливий ревнощів потік.
Тепло дарить міцні обійми перестануть,
І поцілунки вже не будуть без зупину,
І все, що рідне, враз чужим для тебе стане.
Чим ближчі люди - тим гостріші леза в спини ! ! !


Рецензии
Очень радует, когда вижу произведения на родном языке. У вам очень красивые работы, спасибо

Дарья Ясиновская   14.04.2014 02:01     Заявить о нарушении
Спасибо, Дарья, приятно читать от Вас столь милые моим глазам слова...

Женя Ангелов   14.04.2014 16:59   Заявить о нарушении