Ви не знаете фарби пастельнi

Ви не знаєте фарби пастельні,
але в цьому ви завжди постійні:
У любові ви — паралельні,
y ненависті — прямолінійні.

ви звіщаєте нам  терпіння,
ллєте мертвого пафосу води, 
щоб згасити будь яке тління
до супротиву та свободи.

Пацифісти і красномовці,
ви співаєте так красиво,
але є в вас колода в оці -
кегебіська новенька ксива.


Рецензии