Тривожна весна

Нам бути осторонь не можна
Коли весна така тривожна,
Коли з усіх сторін – навала.
Невже не бачила, чи спала
Ти, Україно, всі ці роки?
А хтось робив таємні кроки
І будував величні плани -
Як краще пити кров із рани.

Вишневий сад вже в білоцвіті
І йдуть під кулі наші діти.
Хіба ж хто хоче кулю в лоба?
Мужі клялися аж до гроба
На вірність нашій  Україні –
З них не лишилось навіть тіні…
Невже ми зовсім безпорадні
Й на долю кращую не здатні?

Нам бути осторонь не можна
Коли в очах сльоза тривожна,
Коли вишневий сад в знемозі
І дні жахливі на порозі.

15.03.2014


Рецензии
Дай Бог Украине пережить эту напасть. Мирного неба.
С теплом, Татьяна

Татьяна Турбина   15.03.2014 22:19     Заявить о нарушении