А чому так бути не може?

Знову ранок щось на вухо шепоче,
Знов з обіймів своїх не пускає.
Чи то смішно і тепло лоскоче,
А чи, може, і справді кохає?

Знов підносить яскраві сюрпризи
І обв'язує їх стрічками.
Чи то знову дитячі капризи,
А є, може, щось щире між нами?

Ну не правда, що з ранком в любові
Потонула і зникла. Це ж жарти!
А обійми його все ж пестливі, шовкові,
І все запевняє, що воно того варте.

А чому-бо так бути не може?


Рецензии