***

А у нашім серці,
А у нашім серці,
А у нашім серці
Ружа розцвіла.

Як у нашім серці
Ружа розцвіла,
Пісню про кохання
Співає вона.

А у нашім серці,
А у нашім серці
Проростають ружі,
Як Небесний Сад.

Як у нашім серці
Ружі розцвітають,
Так Небесний Ірій
Птахів посилає.

Птахи прилітають
З Небесного Раю
І у нашім серці
Весело співають.

Птахи прилітають,
Долю сповіщають,
Весело співає
Щаслива Земля.

А у нашім серці
Щаслива Земля,
А у нашім серці
Доля кращая.

А у нашім краї -
Радість і Любов,
Творіння й натхнення
Зростили ми знов.

Сад душі моєї
Розквітає знов
І росте і квітне
Радість і Любов.


Рецензии