Свiт у cмiттi

У нашому чарівному із вами світі
Достатньо бруду та сміття.
І вистача його на кожній тій зупинці,
Біля яких,з ранку до вечора життя.

В буденні та похмурі дні
На жаль не кожен із нас має,
До чистоти тієї волі непохитної
І до природи щирої любові.

Довкола себе ми полюбляємо смітити,
Мабуть не хочемо у чистоті ми жити.
Байдуже нам на навколишню природу.
Мабуть не хочемо ми здорового роду.

А те сміття на вулицях, ті гори бруду.
Народ бажає тільки те не бачити
І ладен він все те лише забути...
Не треба так з природою,
Вона це не пробачить!

Нам всім вже час замислитись.
Від нас таких планета вже втомилась.
Не треба на природу чхати,
На це не вправі ми зважати.
Давайте краще, її оберігати!


21:54
14.03.14


Рецензии