Сепаратистам - нi!

Господь, бережи Україну -
мою Батьківщину єдину,
від телепнів, дурнів, катів;
від дійсних її ворогів!
Господар, мій Батько, о, Боже,
чому розуміє не кожен:
що сила - у єдності з Братом;
з Ним зможемо все подолати!
О, Боже! Коли ж зрозуміють
русини, що лайками сіють:
зернятка війни, мору, лиха?!
Ну, годі, вже, лаятись! Тихо!
Мій Батько, Господар, Творець!
Зусилля звели нанівець:
усе, що створилось Батьками -
не день і не місяць - роками,
спаплюжили дуже шведенько ...
Була Ти, квітучою, Ненька!
Зростали домівки новенькі,..
/ як крається моє серденько/!
Зростали садочки і школи ...
Але, як прийшли "чорно - воли",
занедбані стали поля -
країни родюча земля ...
Країну мою розкрадали,
та землі її шматували:
продажні ющі, тимошеньки,
шакали - "отці" - лазареньки ...
Ще й зараз продовжують красти:
клячки, гавнючки, толерасти ...
між ними - "адольф" - яйценюк,
показує всим: "не гавнюк";
по- суті, фашист - тягнобокий -
у нього - "навикаті" око ...-
шакалами рвуться до влади,
готові на все і до зради ... -
винищювачі України -
моєї землі - Батьківщіни!
Вони несуть лихо народу,
все роблячи "семам" - в угоду.
Країну мою продають,
де люди так тяжко живуть!
/ 14.03.2014 г. /


Рецензии
Неля, я согласен с тем, что Вы написали в стихотворении, только непонятно - при чём здесь сепаратисты? С уважением,

Любомир Купалин   08.05.2014 21:04     Заявить о нарушении
А потому что именно эти люди являются истинными сепаратистами- они начали и продолжают разваливать Украину. Это же так очевидно. Все их действия приводят к развалу! Насилием и убийствами невозможно заставить народ покориться! Народ бежит от агрессии...

Свирина Нинель Анатольевна   17.05.2014 02:49   Заявить о нарушении
Неля, большое спасибо за пояснения! Полностью с Вами согласен. С уважением,

Любомир Купалин   17.05.2014 14:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.