Нам не потрiбно бiльш лайно!

Не буде гнути спину Україна,
Доволі вже панів було.
Ми віримо!розправить крила!
Нам не потрібно більш лайно!

Ліса, лани, Дніпрові кручі,
Міста і села, хутірці-
Вас не здолає ворог злющий,
Пліч о пліч стоїмо, рука в руці!

Тарас в своєму заповіті,
Наказ на волю всім нам дав.
А ми його онуки й діти,
Ті що Іуду геть зіпхав!

Не страшно нам!адже Бог з нами!
Нехай бояться вороги!
Земля здригнеться під ногами,
Бог відповість на молитвИ!

Хто з миром йде до нас, то друзі!
З мечем ідуть лиш вороги!
Прости,Господь!воздай всім по заслузі!
Нехай покаються вони!


Рецензии
Валя, проникающее стихотворение, а последние строки - дюже хороши:
Хто з миром йде до нас, то друзі!
З мечем ідуть лиш вороги!
Прости, Господь! воздай всім по заслузі!
Нехай покаються вони!

Да, с оружием идут только враги...

Гульжиган Гайнуллина   23.03.2014 16:26     Заявить о нарушении
И никто в этом не сомневается!

Левиа   24.03.2014 19:18   Заявить о нарушении