Выше!

- Шире и ниже!..
Чорнэ знамя нам нравыця, бацьк.
От шо робыть Вкраина.
И я долЖын повирыты Ж прам.

Гэто Ш вси во вкраинцы,
Шо пошлы убы...гах!
А ны тыйи, шо нишчать ныпотрибнэ но мняск.

Я НА вас не в обиде й,
Ах, мои Ж вы шыльля!
Гэто Ж я вас увКынуф
У в гая до кнура й. Тут, у в Янаве каксь.

У гаях маих синих
Вы Ж забЛудЛзиця яксь.
А не Анька хоць Киси будзя чуб цалаваць.
Да. В гимнАзийцы дрань.

Дзе я й книжак с пар дав
ПрыгаЖунечкам з галст.

...вот мая станцыйка
ГарНенькаЯхв.
Всё ёсць у шпань...бы в ноль два пыроГА Й Ж


Рецензии