Гэто Ш Стансы по й Тань с Динай ЗавР

ЗавРОНО гондэ в Ян К
С Вася й Вальс

Мы тут гондэ ш создали
Вжэ й КоньКретНую зь папК.
И тому ВикТор КляЧА Й  и й ны й как не й зайЛазь фш.

Ты нычайно загЛядВаль Зь
Во, до й ЗинКы й в ночВа?
Ню, о так какся-якся ль
И зь люБВи зь дойМАЙгальСь.

Да, ну, шо Ж мни кохаты
Щэ й сырРая дойСКА.
ПудВыДУ Ж сам во палКУ СЬ
СпакВаля й ны й в горшКА х…

Го! Я дужы подНяты
Шэ й и й бабу на лавк.
А не дай лишь поСпати с БрихаСпати хоть Мняв К.

От я Ш ДинКУ Й вкуйДлачВаф
Тут всю нич до й вуйТра, Х.
Ах! Да ззив зь с паРУ СЬ вафЛяв збудуна жа, ха, да й.

Ну, мо, й трахНиль бы-к самКУ Ж
С КужаЛикЧын масТа Х.
Да. Хирон эта вам Хруш.
Не с ХрыстОМ уш УшаСТ.

Как бы-к станцыя Уша…
Ну, й рыхТуйСя-к сяКаць.
Кали в штыры аш ьутРа ты й знайШоль мнягКИ ЗЬ знаК К.
Ну, Каня верТыКаль белак с зайцм.

Сам я ж шо тут. Вуж туя.
Гдзе-т в ТашкенТИ Хмыря.
СпаКВаля зе й во тутКЫ Й кый миня и й спайМАЙль.
Ну, й вот плачу вш па Таньке какай-т.
Не жэ па мил ХахЛяньдь.


Рецензии