Йому

В мені, мабуть, навік твої картинки
В уяві, серці, спогадах, думках
Блукаєш, розглядаєш крізь шпаринки
Паралізуєш волю, відчай, страх
Шукаєш спокій в просторах безмежних
А може просто хочу цього я
Не знаю.. чи триватиме це доти
Поки любов не зтліє до кінця
Тісно сплетені історії мовчання
 Біглий погляд ….. щастя що ти є
Залишається одне лиш споглядання
Сподівання….сповідання ..та й усе……..
 


Рецензии