Революцiя

Друг б’є друга,
Брат б’є брата
В нашій країні
Влада ****ата!
Вибиті очі,
Ламані руки,
Частина народу
Продажні суки,
Геть владу!
Вимагає опозиція,
Ламай барикаду!
Кричить міліція
Введено в дію
Нові закони
І про Європу,
Мріють мільйони,
Бігають з битами
Спортивні «тітушки»
Всі є побитими,
Навіть подружки
Куплені люди
Омон провокують,
Продажні паскуди
Сильно бикують,
Ділять депутати
В Україні владу,
А людям вмирати
За їхню посаду?

23.01.2014


Рецензии