за твором. Франко Сойчине крило

Чи ті тямиш мій Массіно?
Чи ти чуєш мої речі?
Най накриє ніч осіння
Рясу з радощів на плечі.

Ти не віриш в гру у долю...
Ти не віриш навіть в Бога.
Та все ж маниш за собою
Та все ж граєшся, небога.

Буду ж вірити всім серцем,
І молитися за тебе,
Щоб колись в такий от вечір
Розпалить вогонь у небі.

Най пробачать нас тривоги,
Хай подме холодний вітер.
Та горить в віконці свічка
Найпалкіше за все в світі.

Чи ти тямиш мій Массіно,
Що весна давно на дворі,
А я як у ніч осінню
Все крокую за тобою.

Запитають добрі люди:
Чи ти йдеш по своє щастя?
Щастя ж та іще приблуда...
Поки йтиму, доти й буде.

Полюбилася з квітками,
Що розбризкали по стежці
Най я йтиму хоч віками,
Проте з вірою у серці.


Рецензии