Чому пiвень спiваe гумор

Влад малий прибіг до батька. Син питання має:
- Півень голосно кричить так? Чи усе ж співає?
Батько дивно глянув скоса. Враз примружив око.
Зморщив лоба, щось надумав. Сів, зітхнув глибоко:
-  Знаєш, все-таки співає. Ніде правди діти!
В курнику життя, як в раї! Є чому радіти!
Ти би теж співав, синочку. Сам подумай врешті!
Мати сім дружин чи десять. Й жодної там тещі!


Рецензии
Та то півень прославляє тещу сусіда, бо, певне, на неї запав...

Бурчак Ворожбянский   12.03.2014 23:43     Заявить о нарушении