дивлюсь я на мову

Дивлюсь  на  Вкраiну, гадаю я думу
Чому я не Кр`авчук, не Кучма чому я
Чому не в  палацях  типере  ночую,
В палаткi сидаю як чукча  у чуме.

Героя примiте.  Я -- «Сокiл» з Майдану               
За еври, хотiте, я бабою стану
Косу вiдращу як Украiнка Леся
На захiд приiду у своём мерседесэ

Далеко в офшоры сховав грошей кучу
Куплю соби вiлу i яхту покруче,
I Боiнг у янкiв, щоб в небо взлiтать
I Пэршiнг, щоб лютых москалэй пугать.

Пока ж на Майдане колеса катаю
Горiлкой для танков «Беркут» угощаю
Луплю я дудукой упертых хохлов
Шо в захiд ещё не склонили задов.

Я трэтий вже мiсяць в Майданi схований
Хочу я до хати, тай жiнку кохати
мерзко в палатках i сала нема, 
Но будут палацi як в  Турчина.

Палаток тих крохи, все крики та стогни
Приiхав до нас сэкретарь с Вашингтону
Шли бачим iндiйця хай Вкраiну учит.
 Збудуэм вiгвами на днiпровоi кручi

Пока  москалi Януковича кроют,
У нас правит Крайною «баба с косою»
И косит та баба  в Майданi топiру…
Взлитают у «Бэркута» пiрья.


Рецензии