Учням укр

На відкритий урок по темі «Лідерство» для учнів 1-го класу моєї школи.

1.
Довго думали, гадали –
«Сонечком» загін назвали!
Ми, всі разом, хоч маленькі
Промінці його тепленькі!
Нас завжди веде учитель -
Знань великих хоронитель!
Рахувати вчить, писати,
Літери в слова складати.
Хочемо  ми всі дізнатись,
До яких висот дістатись,
Президента щоб обрати
Та прем`єр-міністром стати!

2.
Треба знань багато мати,
Щоб мости побудувати,
Зеленіла щоб пшениця,
Пахла в хаті паляниця,
Щоб в морях життя вивчати
Та до космосу літати!
В лідери рости нам треба:
В добрих справах є потреба!
Будьмо старших шанувати,
Звичаї оберігати,
Приклад гарний подавати
І батькам допомагати!

3.
Поллємо удома клумби,
Бо ми всі природолюби!
Годівниці маймо взимку –
Там пташки знайдуть зернинки!
Ящірок та жабеняток
Просимо не ображати!
Кицька вусами лоскоче
Та на вушко нам муркоче.
Песик нас охороняє,
Радо з школи зустрічає.
Ось такі у нас є друзі
Вдома, в лісі і на лузі!


Рецензии
Щiро дякую!
Дуже сподобались вiршi!..

Татьяна Алексеевна Юдина   09.12.2014 00:16     Заявить о нарушении
Дякую, Тетяно! З повагою, Любов.

Любовь Ильенкова   12.12.2014 10:06   Заявить о нарушении