Це все не сон

Закривши очі, знов тебе я бачу
Твій стан красивий дівочий
Очі ясні й милі,
Усмішку радісну дитячу,
І знов обняти тебе я можу.
Прокинувся я весь щасливий,
Озирнувшись на боки,
Я зрозумів – це лише сон,
І так сумно мені стало,
Що словами не передати.
Ось тебе побачивши я вдень
Знов зрадів і серце заспівало.
Ти, ось тут поруч і так далеко
Обняти хочу але не можу.
Закришки знову очі
Тебе побачив я в вісні
І знов задоволений проснувся
Дивлюсь, а ти ось тут поруч
Лежиш і спиш, а я боюсь
Торкнутись ніжного плеча,
Боюсь, що зникнеш ти і
Все ось це наснилося мені.
Обнявши і прижавши я тебе
Відчув тепло твоє і ніжність
І стало радісно мені,
Що це не сон, а на яву…


Рецензии