я жив тобою

я жив тобою.
хотів я бачити
лиш образ твій
перед собою.

я нашу зустріч
долею вважав.
чарівні очі я твої,
частіше уявляв.

а милу посмішку
твою, натхненну.
постійно її згадував
і не на мить не забував.

кохання почуття,
ретельно я ховав.
і розуму тверезість
швидко я втрачав.
 
А ту слабку жаринку.
той малий вогник,
Який в душі я зберігав.
Що не роби, він не згасав.

21:43
12.03.14

SPECIAL FOR VAMPIRE


Рецензии