Колискова

Сонце спати вже лягає.
Місяць з хмари виглядає.
Зірки граються на небі.
Баю-баю, мій маленький.
За віконцем темна нічка.
Сплять усі: і кіт, і мишка.
Закривай же оченятка
Й спи, маленьке янголятко.
Мама пісеньку співає
І малятко колихає.
«Спи, дитинонько моя,
Баю-баю, люлі-ля»


Рецензии
Очень здорово)

Святослав Горбачёв   13.04.2014 14:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.