Я памятаю т моменти

Я памятаю ті моменти
Коли життя було прекрасне
Ще не хотів тоді я вмерти
Мені здавалось, що серце не погасне

На душі самі лиш рани
Тільки ти мені потрібна
На майбутнє будував я плани
А моя любов для тебе не потрібна!


Рецензии