Забуду все, бо я люблю!!!

Нове життя, воно сумне
Нема ні радості ні болю
Не зможу забути я тебе
І дати своєму серцю волю.
Люблю, хоч знаю вже кінець
І важко це, та я терплю
В коханні згас останній промінець.

Забуду все, бо я люблю!!!


Рецензии