Tare greu e sa fii profesor!


Tare   greu   e  sa  fii  profesor!
Sa   educi  un  copil  cum  se  cade,
Lucru-acesta  doar  pare  usor,
Profesorul  locului  nu  sade.

Zi  la  zi  in  picioare  la  scoala,
Neobosit  sta  tema  lamurind,
Orice-nvatator-si  doreste-n  gind
De  multumire  s-auda  un  simplu  cuvint.

Mama  mea  e  la  fel  profesor,
Cu-un  cuvint  ea  mereu  ma  sustine,
Ma  ajuta  cind  nu  mi-i  usor
Si  ma  sfatuie  cum  e  mai bine.
                18.04.13. 


Рецензии