Дятел

Стихотворение написано моей мамой - Мари Зенько

Сидел дятел на сосне.
Увидал червей во сне.
Сразу заиграл в трубу:
Тук ду-ду, тук ду-ду!
Труба точеная,
Позолоченая,
Оригинальная,
Музыкальная!!!


Рецензии