Страх

Він чує твій страх і бачить твій сором
Тобі не втекти,ти сам собі ворог
Твій подив дитячий,твій подих тремтячий
Тобі не сховатись,бо Він тебе бачить
Заплакані очі,в сльозах все лице
Хоч плач,хоч кричи-Він знає усе
Підкошені ноги,заломлені руки
Йому в насолоду нестерпні ті муки
В конвульсіях тіло усе твоє бється
Він бачить агонію і вже сміється...


Рецензии