Iсторiя нiколи не згине!

Я хочу писати заради того,щоб жити!
Менi б кожну iстрою тобi розповiсти ,
Щоб слова не зникали, а казали,казали,
Менi це потрiбно, як дихати, їсти.

Iсторiя нiколи не зможе змовчати,
Вона може зникнути,але повернеться.
Її не заткнеш,вона буде кричати,
В кожному серцi колись одiзветься!

Завжди прийде той, хто дорогу освiтить,
Вiн не буде мовчати, нiщо не забуде.
Правда дорогу знайде й нiхто не зупинить,
Нiколи це сяйво жоден iрод не згубе!


Рецензии