Очередная лапша на уши...

мае разважанні з нагоды ...
16,07,13

Ды ўжо і не смешна:
Агіднага бо столькі
Ў інтэрв'ю намешана...
Як ежы ў свіным карыце.
Не беларусы мы,
А жабракІ
Якіясьці...
Няўжо
Разумныя
Кітайцы
Ўсё ж павядуцца:
Ў дзіравы кошык
Пакладуць
Ўсе яйкі?
Дай бог,
Адкрые вочы хто
Нашчадкам Мао,
Схаваюцца
Яны за сцену
Скопам занава...
Або Еўропу
Напалохаць
непадзецкі
Ў іх атрымаецца?
Куды ж ім дзецца?
З  беларускага
Плацдарму
Дарога
Прама
Да
Бруселю,
Ў Ніццу,Парму...
Ці мо ў Славакію...
Туды, дзе вераць
У казкі -мантры
Рэжыму беларускага
Гуру,
Што гоніць /дзе дадуць/
Пургу...
Запамятаваў
Хворы чалавек,
Што мову ён
Калісь вучыў
На вёсцы
І перайшоў
На слэнг
Забойцаў,
Злодзеяў
І тацей...
Відаць, адпавядае
Гэты слэнг
Экскурсіі
Кітайскай...
Дайце...дайце...дайце...sw.sw


Рецензии