Потешным генералам...

19.06.13
Адказ табе,  " и что",
Такі:
Цябе і генералаў над табой-
На Салаўкі.
Даць па кайлу,
Па шмату сала,
Ўжо елкаму,
Бо ў куфары
Даўно ляжала,
Савецкую пілу,
Ды кепку ленінскую-
Поўны мо малюнак
Ў тваім мазгу
Нехай складзецца...
За працай
Непасільнай
Той
Мо захацець
Ты зможаш
Памяняць
Cваё жыццё,
Ўспомніць
Дабрачыннасьць
Запаведзяў
Божых,
А мы без вас-
Патомкаў
Паўліка марозава-
Пачнем рабіць
З лайна цукерку,
Так-так,
Мы зробім
З Беларусі
Кветку!
І ганарыцца
Той краінай
Будзем
Тады,
Калі ачысьцім
Вуліцы ад бруду
Лжы,
Што адусюль
На нас звяргае
Ўлада,
Праводзячы
Зусім нам
Непатрэбныя
Парады...
Тады і святкаваць
Мы будзем шчыра,
Ганяць не трэба
Будзе беларуса
Ў хвост і ў грыву,
Каб на пляцоўку
Выйшаў
Лідара вітаць...
А вам ў Сібіры
Месца, таці! sw.sw


Рецензии