Есть ли в Беларуси средний класс?

11.06.13
Мае разважанні  з нагоды...

Развод - гэта добра,
Калі жаніліся абодва...
А тут насільнікі ва ўладзе,
За кошт народа
" ў шакаладзе"!
Сядзяць сабе
І ў вус не дуюць,
Ўжо 20 год
Назад рулююць...
Кто бервяно
Пакласьці зможа
Пад калымагі
Змрочнай колы?
Ці бог,
Ці Шумчанка,
Ці спадар Вус?
Дакуль ганяць
Па полі будуць
Нас ,як гУсей,
Вядомая
Ўсім бабуся?
Мне кажуць,
Што ў краіне
Багатых многа
Сярод нас,
А я не веру,
Бо не ведаюць
На Беларусі,
Што азначае
Быць сярэднім
Класам.
Калі ў цябе
Ёсьць што
Паесьці
Ў апошні дзень
Такога доўгага
Бясконца месяца-
То гэта не паказчыкі
Твайго багацця,
А  вынікі таго,
Што дзесьці
Штосьці
Змог
Ўкрасьці
Ды ...
Эканомія
На ўсім...
Таму не трэба
Нам раўці,
А падтрымаць
Ўсіх трох,
Дабавіць
Ім кіраўніка,
/На ўвазе маю
Толькі
Саннікава я/...
І вось табе
Ўжо змены
Да болю
Гідкага
Нямоглага
Жыцця.sw.sw


Рецензии