Дигила гаши

Диги це царил бурес,
Уруй адам левара?!
ГIямру агор дигили,
Цес зая ирувара?

Эшцада укIухIале,
ХIуни хIабаладара?!
Эшцада лукIухIале,
ХIуни цес хIаргъидара?

Дигила гашилизе,
УбкIуй кехIайъидара?!
РакIале нам мякьизе,
ХIу хIаралтуй левара?

Дигила буцIар цIалзе,
Ну цес левакIирира?!
Ватунил ну эш хIяйзе,
ХIу хIулриркахъувара?!


(Гаши-гушдеш,-голод)


Рецензии