Стихи лукIуй хIушам хIинрав?!

Стихи лукIуле нуни,
ХIушам хIайгуй лукIулрав?
Къадала ши Хъармахьи,
Шат бируй нуни хIинрав?!

Хъя бариле аслера,
Леби ну дигхIайгахъант.
Иххъуна адамлаке,
Диркуру эшти гъай кIантI ?!

Дуния гьарс бухъалра,
Ишти лукIуй кIахIалцIус.
ГьатIи лукIант бугьалра,
Ну цIакьле рази урус.

Це лебил уркIилизе,
ЛукIас нуни назмулзе.
Эшти делчIунил гъяйзе,
Диркудая мягIналзе.


Рецензии