8 березня

Завесніються квіти та бруньки
Назавжди гарні й хороши -
Щоб були в нас такиж жінки,
А з ними завжди були гроші.

Это українська мова, а для вконец непонятливым
есть вариант:

_____8 марта

Весною ласки солнечной обилие
Засветятся цветасты и погожи -
Чтоб женщины у нас такие ж были,
А с ними завсегда бывали гроши.


Рецензии