З Днем 200-р Тараса Григоровича Шевченка!

З Днем 200-річчя Тараса Григоровича Шевченка!

Любові, Миру, Щастя!
Сили і Мудрості нам!
Відкритих очей та Чистих Сердець!
Дякую, Боже, за все це, Отець!
Най Україна квітне!
Вона ж бо - не зв*яне!
Наші Серця - тверезі - не п*яні!
Мудрий і Світлий Розум - в нагоді!
За Сонце на Батьківщині дякувати Богу й Природі!
Дякую Тобі, Наш Кобзар!
За те, що Ти світу про нас розказав!
За Те, що відкривав і відриваєш Сердця!
За те, що даєш нам Надію - йти до Кінця!
Ніколи рук і очей не опускати!
Любити Бога, цей Світ, Україну, коханих, Батька та Мати! (с)

Изображение:


Рецензии