Аддаю

Аддаю.

Аддаю што далі
Мурагі і лясы,
Чым душу аплялі
Даўніны галасы.

Паланёнае сэрца
Палажу на алтар,
Той зямлі, што з маленства,
Беларусьсю назваў.

На сьвятое прычасьце,
На жыцьцё ў вякі,
Аддаю, што б назвацца  -
Проста:  сынам тваім.

12.01.14.


Рецензии