Сьогоднi березень до мене усмiхнувся

Сьогодні березень до мене усміхнувся,

промінчик теплий кинув у віконце.

Неначебто поспішно схаменувся

і визирнуло тепле, ясне сонце.

 
Сьогодні березень у роздумах вже зранку,

пливти човном чи йти йому лісами.

А небо хмуриться ще кожного світанку,

дощі збираються під небесами.

 
Сьогодні березень замріяний і гордий,

весну відкрив. Заходьте, люди, в гості!

Він підбирає вдало весняні акорди,

птахи летять, летять у високості.


Рецензии