А ти не знаэш...

А ти не знаєш від чого відмовлятись
від пристрасних поцілунків чи стриманих ночей?
Можливо не варто так швидко віддалятись
я ще, хоч раз хочу побачити вогонь твоїх очей!

Так щиро й палко кохало твоє серце,
і билось в такт, а може в унісон?
Усе це відбувалося зо мною вперше,
та грав в той час улюблений тобою саксофон.

А я все думала- для чого мені все це?
Ці почуття твої і серця мого стук.
Навколо всі твердили:"Не зламна ти вовчице".
А я лиш пам*ятаю безмежне тепло твоїх рук...


Рецензии