***

Як повідомили в місцевому управлінні освіти, обласна державна адміністрація застерігає керівників освіти та навчальних закладів про неприпустимість проведення свята Восьмого березня.


Вперед, до демократії - свободи!!!
Всі цінності Європи – ось вони
Вже не кажУ, що далі з нами буде,
Як їх  умов дотримаємось ми
Прийдуть до бабці завтра з пістолетом
Ану, свої гектари продавай
Як дальше жити? А з « кордибалетом»
Іди та й на майдані пострибай
Хоча не «факт» що кинуть тобі грошей
Але в тюрмі, можливо, харч дадуть…
Бо все… Майдан вже не хороший
І нову владу вам вже не звернуть
Багатим, олігархам – низька шана!
В кишеню не залізуть їм – це факт
Для неімущих – почалася драма!
Самі собі зробили!!! Чи не так?
Вже й святкувати нам забороняють,
Ще трохи … і що дихаєш - плати…
Звільнити землі України мами!!!
Сказали нашій владі… Ти прости
Тарасе, наш пророче давній,
 Що ми посліпли і з ума зійшли
І нашу неньку –Україну славну
У руки посіпакам віддалИ


Рецензии
ты настоящая!

Бабай Яга   15.03.2014 23:16     Заявить о нарушении
Спасибо, Игорёк! Ты , тоже!

Богдана Синюк   16.03.2014 23:28   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.