КIантIи мавру хьунуйс

Урши хуги вягъиле,
Ихис хьунул ирису.
Вайил гъарши ругьале,
Их цунеке гьарс иру.

Гьар замайзе жал рукIар,
Диру хугте гъалмагъар,
Дурала шанте букIар,
Документ хьунуйзе цар.

БекIизе кариэс хIа,
Маралта хIуни хьунул.
БукIубил хIайгахъидкIа,
ХIина иле хIу, муръул.

Марил цаб буруй, хьунрас-
КIантIи мавру хIу иле,
КантIидеш кедахъадле,
БекIике рурхар иле.

Хьунува кьяшла уди,
ХIинра ну уан иле,
Варе хIура машуда,
Ихике ганз укIиле.


Рецензии