Украiно! А що далi?

У тебе, і в мене
Долоні в мозолях.
Та піт наш солоний –
Що в шахті, що в полі.

Хохол чи москаль –
В нас одна Батьківщина.
Татари, русини…
А разом – ми сила.

Від Карпат до Донбасу –
Велика країна…
Та стидає за нас
Наша ненька-Вкраїна.

Посварилися вкотре
Олігархи-пани.
Що «бандити», що «Юля»…
Доведуть до біди…

Їм би влади та грошей…
Вже стріляють всім в спини…
Їм Бандера хороший…
Що з тобою, Вкраїно???

І у тебе, і в мене
Долоні в мозолях…
Та воно всім нам треба???
Може інша в нас доля!!!

by Atoer
08.03.2014


Рецензии
Полностью согласен с вами, Атоер!!
Нам нечего делить!!
Нехай щастить!!

Антон Измеров   12.09.2014 15:37     Заявить о нарушении
Спасибо, я это и хотел донести до каждого.

Атоер   13.09.2014 00:08   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.