madly deeply

Ти знаєш?
Ти знаєш…
Як сипляться мої стіни і як валиться крихка стеля
Як вибивають мої вікна і як прорвало старі батареї
Пам’ятаєш ?
Пам’ятаєш…
Коли люди сміються вони насправді вмирають
Для них не настане кінця світу і
вони це знають.

Бачу твоє яскраве, світле обличчя
Воно знає все :
Про фарби
Про дикість
Про бездну.


Рецензии