Пташечка

Тріпотіла душенька, розірвалась струнонька
Покотились слізоньки, залили папір
Засмутились думоньки, полонив голівоньку
Полетіла пташечка на чужий подвір.

Розлетілись мрієньки по життю кривенькому
Наздогнать хоча б одну долі вперекір
Притомились ніженьки сколотії стернею
Потомились оченьки від блискучих зір.

Тож зберу всі силоньки, піднімусь ранесенько
Стріну Красне Сонечко, поклонюсь Землі
Піднімайтесь ніженьки та збирайтесь силоньки
Треба далі бачити, треба далі йти.

15.03.2010г.


Рецензии