Сон з майбутнього

Сон з майбутнього

Пусті пляжі, чорні лавки
Гниють сумно в комишах,
Прокремлівські дикі шавки
З автоматом у руках…

Недороблені душмани -
Новоспечені князьки,
У страху живуть кримчани,
Проковтнули язики.

Потай згадують бідняги,
Як в старі добрі часи,
Тут були людей аншлаги,
Серед райської краси…

Снують  банди по дорогах,
Як бувало їх батьки,
Сидять в тюрмах і острогах
Непокірні батраки…

І нема кінця і краю,
Крим у мертвій полосі…
Я вас браття не лякаю,
Я лиш чую голоси…

Три Володі в Мавзолеї,
Третій Йосип на чолі,
Йдуть колонами лакеї
Наймудріші на землі…

07 березня 2014 року


Рецензии